Woningaanbod

 

Cornelis Vriendtstraat 5, Amsterdam

90 m² -

Omschrijving

GEHEEL GERENOVEERDE RUIME EENGEZINSWONING MET 6 KAMERS (5 SLAAPKAMERS)!!!

Bent u op zoek naar een eengezinswoning centraal gelegen in Geuzenveld in goede staat met meerdere kamers? Zoek dan niet verder! Woning is pas volledig gerenoveerd en is 100% instap klaar. Wat is er gerenoveerd?

Begane grond:
– nieuwe PVC vloer met vloerverwarming.
– nieuwe Geberit inbouw wc.
– nieuwe binnendeuren.
– nieuwe U-keuken.
– nieuwe groepenkast.

Eerste etage:
– nieuwe laminaatvloer.
– nieuwe deuren.
– nieuwe radiatoren.

Tweede etage:
– nieuw dakkapel, beide zijde (vergund).
– nieuw plafond.
– nieuwe laminaatvloer.
– nieuwe radiatoren.

Verder is de gehele woning volledig gestuukt, geschilderd (incl. kozijnen) en strak afgewerkt. Ook is het elektra (incl. verlichtingen) en leidingwerk geheel vernieuwd. Ook zijn de trappen met een keurig tapijt afgewerkt. Kortom, frisse woning om direct je in meubels te plaatsen!

LIGGING:

De woning is gelegen in een groenrijke buurt op loopafstand van het winkelcentrum, het station Sloterdijk, talrijke scholen en diverse andere voorzieningen. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, A9 en A10), openbaar vervoersmogelijkheden (diverse tram-, bus-, metro- en treinverbindingen), scholen, diverse winkels voor al uw dagelijkse boodschappen en recreatiemogelijkheden (Sloterpark en Sloterplas). Tevens vindt u voor en rondom de woning voldoende gratis parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond: U komt binnen in de hal met een trapkast en het gerenoveerde toilet. Vanuit deze hal is er toegang tot de woonkamer met open u-keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u de op het westen gesitueerde zonnige tuin met houten schuur en achterom. Na de middag zult u volop genieten van uw zonnige tuin. De tuin is omgeven door een houten schutting. Verder beschikt de woning over nog een vrijstaande berging in de straat.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop bereikt u de 3 slaapkamers en de badkamer welke is voorzien van een douche en wastafel. Ook deze etage is geheel vernieuwd en is voorzien van nieuwe vloeren, radiatoren, deuren en is strak afgewerkt.

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereikt u de zolder. Hier zijn tevens de cv-installatie en wasmachine opstelling geplaatst. Hier treft u 2 ruime slaapkamers waarvan de ene gebruikt kan worden als een was-/ droogruimte.

Kortom een ideale frisse woning voorzien van alle gemakken en ruimtes!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot 16 juli 2054. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
– WONING IS GEHEEL GERENOVEERD en INSTAPKLAAR
– Bouwjaar 1955
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 15-07-2054
– Zeer zonnige tuin gesitueerd op het westen
– Gratis parkeren voor de deur
– Eigendom Intergas CV-ketel
– Goed geïsoleerde woning is voorzien van o.a. dubbel glas
– Oplevering kan snel

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Basis details
Soort aanbod : Woonhuis
Aanbod type : Verkocht
Vraagprijs : €415.000
Kamer : 6
Inhoud : 300
Bouwjaar : 1955
Woonoppervlakte : 90 m²
Woning ID : 1059
Kenmerken
Verwarming
Tuin
Fence
Kitchen
Schuur
Buurt
Supermarkt 3 Minutes
Ziekenhuis 8 Minutes
Trein Station 16 Minutes
Bus Station 6 Minutes
Vliegveld 19 Minutes
Strand 7 Minutes
Bioscoop 6 Minutes
Park 4 Minutes
School 3 Minutes
Universiteit 46 Minutes
Woonhuis Verkocht
  • Woning ID : 1059
  • Woonoppervlakte : 90 m²
€415.000