GRATIS WAARDEBEPALING

De Ruyter Makelaardij bepaalt de verkoopwaarde van uw huis. Helemaal gratis!

GRATIS WAARDEBEPALING

De Ruyter Makelaardij bepaalt de verkoopwaarde van uw huis. Helemaal gratis! De woningmarkt is weer volop in beweging en de rente is historisch laag. Er zijn volop kopers en het aantal transacties groeit.

Of u wel of niet geïnteresseerd bent in een nieuwe woning en of uw verhuisplannen klein, groot of er nog helemaal niet zijn; de huidige situatie op de huizenmarkt is een goed moment om te kijken naar
waar uw kansen en mogelijkheden liggen. Ook wanneer u zonder grootse plannen gewoon wilt
weten wat uw woning op dit moment waard is, is een gratis waardebepaling een goede optie. Op
deze manier weet u zeker dat u bij de verkoop van uw woning het maximale er uit haalt wat er in zit.

Een waardebepaling bepaalt de verkoopwaarde van uw woning

Wanneer de plannen om te verhuizen wel serieus zijn, biedt een waardebepaling zeker meerwaarde
voor het vervolgtraject. De waarde van uw huidige huis zorgt namelijk voor meer inzicht in de kansen en mogelijkheden voor een toekomstige woning. Daarnaast is het door verschillende factoren lastig om zelf de verkoopwaarde van uw woning te schatten. Wat kunt u op de huizenmarkt vragen voor uw woning? Bij een gratis waardebepaling komen wij langs om uw woning te bezichtigen en de waarde te bepalen.

Geheel vrijblijvend! Heeft u na de waardebepaling de knoop doorgehakt om uw woning te verkopen? In dat geval staat De Ruyter Makelaardij ook voor de verkoopbemiddeling voor u klaar. Tijdens de waardebepaling heeft u tevens kennis kunnen maken met uw nieuwe makelaar!

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaars

Voor uitgebreid en onafhankelijk advies maakt u een afspraak met De Ruyter Makelaardij. U kunt gebruikmaken van het contactformulier.

12 + 13 =

ADVIES NODIG?

Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de makelaardij en kunnen u helpen met al uw vraagstukken. Met onze lidmaatschap van bij de VBO kunt u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een persoonlijke afspraak in.