Onze Werkwijze

Eerlijk, open, nuchter met de beste oplossingen voor u!

Ons Team

De Ruyter Makelaardij staat particulieren ten dienst in de aan- en verkoop van woningen. Wij adviseren ook in de verkoop van nieuwbouwprojecten, huurwoningen, recreatiewoningen, grondpercelen etc.
Naast verhuur- en verkoopbemiddeling taxeren we uw woning en zijn we u graag van dienst als u op zoek bent naar een hypotheek met goede voorwaarden en een scherpe tarief.

De betrokken aanpak

Het verkopen van je huis heeft voor iedereen een andere reden. Een andere baan, gezinsuitbreiding of een minder leuke reden, zoals een scheiding. Wij begrijpen dat! We verkopen jouw huis op een manier die bij jou past. Dit betekent dat wij rekening houden met jouw situatie en hierop onze verkoopstrategie baseren. Kies je voor een snelle verkoop, de hoogste opbrengst of wil je juist een flexibele koper omdat je zelf nog geen nieuw huis op het oog hebt? Wij houden rekening met jouw wensen, zodat wij samen het beste resultaat bereiken.

Full Service bij De Ruyter Makelaardij

Als uw persoonlijke makelaar en adviseur helpen en begeleiden wij u graag op een deskundige wijze bij het gehele verkoopproces van A tot Z bij de verkoop van uw woning of aankoop van uw
droomwoning. Van een tuinbord tot de notaris…

ADVIES NODIG?

Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de makelaardij en kunnen u helpen met al uw vraagstukken. Met onze lidmaatschap van bij de VBO kunt u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een persoonlijke afspraak in.