VERKOPEN

Heb je verkoopplannen? We komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek!

 

VERKOPEN

Uw woning verkopen? Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer. Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar.  De Ruyter Makelaardij heeft al die kwaliteiten in huis. We kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Op basis van een vernieuwende verkoopmethode en een zeer compleet verkooppakket benutten we die kansen. Enthousiast, pro-actief en professioneel!

Tijd voor verkoop

Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Er komt veel op u af. Onze deskundige makelaars begeleiden u graag tijdens dit proces en helpen u persoonlijk met al uw vragen. Wij hebben een eigen team van specialisten op het gebied van marketing, financiële zaken en juridische vraagstukken. Daarnaast maken we gebruik van een specifieke marktbenadering en beschikken onze makelaars over veel lokale marktkennis. Deze elementen samen zorgen ervoor dat wij alles in huis hebben om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. 

 

1. Presentatie op maat

Met een uitgebreid verkooppakket zorgen wij ervoor dat uw woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd. Dit verkooppakket bevat onder andere professionele woningfotografie, 2D en 3D plattegronden, een woningvideo, Open Huis momenten, een social media campagne.. en ga zo maar door! Om jouw woning in de spotlights te zetten wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van zowel online als offline promotiemiddelen. In overleg met u en afhankelijk van de situatie voor een optimale verkoop van uw huis, kunnen we het volgende aanbieden:  

Standaard bij elke woning
Funda, VBO en overige publicaties;
Professionele woningfotografie;
360 graden fotografie;
Plattegronden;
Facebook en Instagram activatie. 

Optioneel
Woningvideo;
Hoogtefotografie mast;
Metingen;
NEN2580 meetrapport;
Art Impression;
Digitale en fysieke brochure;
Extra promotie Open Huis. 

2. Verkoop op Maat

Na overleg kan er gekozen voor een stille of actieve verkoop. Gaan wel of geen Open Huis momenten inplannen? Gaan we enkel bezichtigingen plannen, of gaan we deze beide combineren? Nogmaals, afhankelijk van uw situatie en de wensen zullen wij adviseren wat de beste route is voor een succesvolle verkoop!
Deze optimale promotie leidt tot veel interesse van woningzoekers! De geïnteresseerden ontvangen
uiteraard direct een uitgebreide brochure van uw woning en worden uitgenodigd om langs te komen.  

 

3. Verkoop

Tijdens de onderhandelingen zet onze makelaar zich in voor het beste resultaat. Een goed bod is uiteraard van belang, maar het vinden van een koper met zekerheid en goede voorwaarden, zorgt samen voor het beste verkoopresultaat! 

Uw woning verkopen?
Klik op de button om te starten met de aanvraag voor een vrijblijvend gesprek. Na uw aanvraag nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op om een geheel vrijblijvend gesprek in te plannen.

 

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaars

Voor uitgebreid en onafhankelijk advies maakt u een afspraak met De Ruyter Makelaardij. U kunt gebruikmaken van het contactformulier.

6 + 7 =

ADVIES NODIG?

Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de makelaardij en kunnen u helpen met al uw vraagstukken. Met onze lidmaatschap van bij de VBO kunt u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een persoonlijke afspraak in.