KOPEN

Wij weten raad met elk vraagstuk binnen de makelaardij.

KOPEN

Je bent op zoek naar een huis in de regio Amsterdam of Zaanstreek. In de huidige markt merken wij dat mensen vaak bang zijn achter het net te vissen. Hierdoor worden eisen en woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. Dit hoeft niet erg te zijn, maar het is zonde als je na 2 jaar merkt toch naar een andere woonsituatie te verlangen.

Wat kan de aankoopmakelaar voor jou betekenen?
Misschien heb je al een woning op het oog en sta je op het punt een van de grootste aankopen van jouw leven te doen. Op dit moment kan jij baat hebben bij de expertise van een aankoopmakelaar. Het huis van jouw dromen wordt door de verkopend makelaar op de meest gunstige manier gepresenteerd. Wees ervan bewust dat jouw roze bril opgaat wanneer je een karakteristieke woning tegenkomt waar je op slag verliefd op wordt. Hierdoor blijf je niet altijd objectief en zul je minpunten eerder negeren. De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat jij geen miskoop doet.

  

Onze aankoopdienstverlening helpt jou door:

Een woonwensgesprek & aankoopstrategie bepalen
Hoe ziet jouw perfecte huis er nu uit? En over 5 jaar? Of 10 jaar? Wat voor invloed heeft de woningmarkt? In het woonwensgesprek brengen wij jouw mogelijkheden en wensen in kaart. Onze makelaar stelt vragen waar je nog niet over hebt nagedacht, zodat jouw woonwensen ook toekomstbestendig zijn.
Bezichtiging samen met onze aankoopmakelaar & Verificatie waarde van de woning
Onze makelaar gaat mee naar een tweede bezichtiging, waar hij of zij mogelijke bouwkundige gebreken signaleert, de staat van onderhoud vaststelt en een advies uitbrengt over de waarde van de woning en oordeelt of een bouwkundige keuring nodig is. Tevens zullen wij de gevraagde prijs verifiëren en een advies uitbrengen.
Een scherpe onderhandeling
Wij voeren de onderhandelingen met de verkopend makelaar.
Controle van koopakte en akte van levering
De makelaars van De Ruyter worden continue bijgeschoold en hebben een grondige kennis van alle juridische zaken m.b.t. het kopen van een woning. Bij onze aankoopdienstverlening behoort dan ook de controle van de koopakte en van de akte van levering.
Begeleiding bij overdracht en na de aankoop
We begeleiden jou bij de inspectie en overdracht van de woning. En ook na de aankoop bieden wij graag hulp bij vragen.

Eens kennismaken?
Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Vul dan het formulier hieronder in om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen. Je kunt ons ook direct bereiken via 020 21 01 125

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaars

Voor uitgebreid en onafhankelijk advies maakt u een afspraak met De Ruyter Makelaardij. U kunt gebruikmaken van het contactformulier.

4 + 7 =

ADVIES NODIG?

Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de makelaardij en kunnen u helpen met al uw vraagstukken. Met onze lidmaatschap van bij de VBO kunt u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een persoonlijke afspraak in.