TAXATIE

Taxatierapporten door onze erkende taxateurs! 

TAXATIE

Een taxatie komt vaak voor bij het kopen van een huis. Banken en hypotheekverstrekkers eisen bijna altijd een gevalideerd taxatierapport. Dit betekent dat de woning is getaxeerd door een makelaar/ taxateur die aangesloten is bij een onafhankelijk validatie instituut, zoals het NWWI of de Taxateurs Unie. Naast het aanvragen of oversluiten van een hypotheek, kan een taxatie ook nuttig zijn wanneer je jouw woning hebt verbouwd, voor de Belastingdienst of bij een scheiding of overlijden. Onze taxatierapporten worden door alle (NHG) geldverstrekkers geaccepteerd. Wij verrichten taxaties voor een vast en scherp tarief.

WANNEER TAXEREN?

Bij aankoop van uw woning voor het verkrijgen van een hypothecaire lening (Nationale Hypotheek Garantie);
Voor het oversluiten van een hypothecaire lening;
Bij verbouwing van de bestaande woning voor het verkrijgen van een financiering;
Als u de waarde van een woning wilt weten voor een aankoop- of verkoopbesluit;
In geval van scheiding en deling;
In geval van erfenis.

Maak een vrijblijvende afspraak met onze makelaars

Voor uitgebreid en onafhankelijk advies maakt u een afspraak met De Ruyter Makelaardij. U kunt gebruikmaken van het contactformulier.

15 + 8 =

ADVIES NODIG?

Onze adviseurs hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de makelaardij en kunnen u helpen met al uw vraagstukken. Met onze lidmaatschap van bij de VBO kunt u er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een persoonlijke afspraak in.