De Ruyter Makelaardij

 

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in de regio Amsterdam, Zaanstreek en Haarlem! Wij hebben als makelaar kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een (ver)koopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning.

Hoge serviceniveau met een perfecte lokale kennis
 Snelle verkoop van de woning
 No cure no pay, je betaalt achteraf!

Heldere een scherpe tarieven!

GRATIS ADVIES

Krijg inzicht in de kosten van de diensten die wij u aanbieden. Onze experts brengen dit GRATIS in kaart voor u.

Geheel vrijblijvend & kosteloos

Vragen? Bel direct
020 21 01 125
09:00 – 17:30

Diensten van De Ruyter Makelaardij

De Ruyter Makelaardij is de makelaar die alle oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in de regio Amsterdam en Zaanstreek. Gedrevenheid, een heldere en open communicatie en een nuchtere gezonde Amsterdamse zakelijkheid vormen het fundament voor onze makelaars. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop.

Uw woning verkopen?

Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer. Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. De Ruyter Makelaardij heeft al die kwaliteiten in huis.

Een woning kopen

In de huidige markt merken wij dat mensen vaak bang zijn achter het net te vissen. Hierdoor worden eisen en woonwensen steeds gemakkelijker losgelaten. Dit hoeft niet erg te zijn, maar het is zonde als je na 2 jaar merkt toch naar een andere woonsituatie te verlangen.

GRATIS Waardebepaling

De Ruyter Makelaardij bepaalt de verkoopwaarde van uw huis. Helemaal gratis! De woningmarkt is weer volop in beweging en de rente is historisch laag. Er zijn volop kopers en het aantal transacties groeit.

%

Beveelt ons aan

%

Boven de verwachte verkoopprijs verkocht

%

Verkocht binnen 4 weken

Klanten beoordelen ons

Verkoop: 9,3

Aankoop: 9,2

Deskundigheid: 9,4

Het verkoopplan van De Ruyter

voor de beste verkoopprijs

01. Adviesgesprek

Tijdens ons adviesgesprek maken wij met elkaar kennis en bekijken wij de woning. Tijdens dit gesprek vertellen we ons unieke verkoopplan en de voordelen van ons als makelaar. Uiteraard bepalen wij ook de waarde van jouw woning. Bovendien kunnen we alle andere vragen met betrekking tot de verkoop van jouw woning bespreken.

 

02. Promotie

Een goede presentatie van jouw woning is essentieel. Wij maken gebruik van een uitgebreid marketingpakket wat volledig past bij de huidige tijd. Onze marketingtools zorgen voor de meest optimale positionering op Funda (deze is stuurbaar). Een digitale rondleiding van de woning hoort vanzelfsprekend in dit digitale tijdperk!

 

03. Bezichtigingen

Altijd op tijd en in goed overleg! Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat. Wij nemen uitgebreid de tijd om kandidaten rond te leiden. Of telefonisch of via het digitale dossier dezelfde dag zul je een terugkoppeling krijgen van de bezichtiging. De kwaliteit van onze bezichtiging wordt gemeten. Zie hiervoor de reviews op onze site!

 

04. Onderhandeling

Dagelijks onderhandelen wij met kandidaten over prijs en voorwaarden. Ons specialisme! Bij acceptatie van het bod en akkoord over voorwaarden en oplevering zullen wij de afspraken vastleggen in een koopovereenkomst. Wij zorgen voor een snelle ondertekening van deze koopakte. Bij voorkeur tekenen we de akte met jou en de koper(s) bij ons op kantoor.

 

 

05. Deskundige afwikkeling

 

06. Naar de notaris

Yes, het is bijna zover! Alle documenten en relevante stukken gaan samen met een kopie van jouw identiteitsbewijs naar de notaris. Een aantal dagen voor de oplevering, krijg je van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. Wederom geldt hier voor jou dat jij samen met onze makelaar deze documenten goed moet doorlezen. 

Zodra jij de documenten bij de notaris hebt ondertekend, ben je officieel geen eigenaar meer van de woning. GEFELICITEERD!

Heeft u vragen over onze diensten?

Onze adviseurs staan klaar!
020 21 01 125
09:00 – 18:00

Waarom kiezen voor De Ruyter Makelaardij?

Hierover kunnen we veel vertellen. Maar we laten het hieronder liever kort en krachtig even zien.

Een echte VBO Makelaar

De Ruyter Makelaardij maakt deel uit van een gerenommeerde brancheorganisatie met circa 1000 professionele makelaars en taxateurs. Met innovatieve en praktische concepten stelt de vereniging VBO haar deskundige leden in staat om vanuit hun eigen kracht een duurzame relatie op te bouwen met tevreden opdrachtgevers.

Flexibel, snel en proactief

Als u op het punt staat uw woning te verkopen, gaat u een spannende tijd tegemoet. Er komt veel op u af. Onze deskundige makelaars begeleiden u graag tijdens dit proces en helpen u persoonlijk met al uw vragen. Wij hebben een eigen team van specialisten op het gebied van marketing, financiële zaken en juridische vraagstukken.

 

Altijd een verkoop op maat

Na overleg kan er gekozen voor een stille of actieve verkoop. Gaan wel of geen Open Huis momenten inplannen? Gaan we enkel bezichtigingen plannen, of gaan we deze beide combineren? Nogmaals, afhankelijk van uw situatie en de wensen zullen wij adviseren wat de beste route is voor een succesvolle verkoop!

 

Full Service bij De Ruyter Makelaardij

Als uw persoonlijke makelaar en adviseur helpen en begeleiden wij u graag op een deskundige wijze bij het gehele verkoopproces van A tot Z bij de verkoop van uw woning of aankoop van uw
droomwoning. Van een tuinbord tot de notaris

Kennis maken?

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek van ongeveer 45-60 minuten. Na de kennismaking beslis je zelf of je met ons wilt samenwerken. We nodigen je van harte uit om een afspraak te maken en je te laten verrassen door onze service!

Veelgestelde vragen

Hoe verkoop ik mijn woning?

Uw woning verkopen? Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer. Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar.  De Ruyter Makelaardij heeft al die kwaliteiten in huis. We kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Op basis van een vernieuwende verkoopmethode en een zeer compleet verkooppakket benutten we die kansen. Enthousiast, pro-actief en professioneel!

Wat kan de aankoopmakelaar voor mij betekenen?

Misschien heb je al een woning op het oog en sta je op het punt een van de grootste aankopen van jouw leven te doen. Op dit moment kan jij baat hebben bij de expertise van een aankoopmakelaar. Het huis van jouw dromen wordt door de verkopend makelaar op de meest gunstige manier gepresenteerd. Wees ervan bewust dat jouw roze bril opgaat wanneer je een karakteristieke woning tegenkomt waar je op slag verliefd op wordt. Hierdoor blijf je niet altijd objectief en zul je minpunten eerder negeren. De aankoopmakelaar zorgt ervoor dat jij geen miskoop doet.

Hoe werkt de GRATIS waardebepaling?

De Ruyter Makelaardij bepaalt de verkoopwaarde van uw huis. Helemaal gratis! De woningmarkt is weer volop in beweging en de rente is historisch laag. Er zijn volop kopers en het aantal transacties groeit.

Of u wel of niet geïnteresseerd bent in een nieuwe woning en of uw verhuisplannen klein, groot of er nog helemaal niet zijn; de huidige situatie op de huizenmarkt is een goed moment om te kijken naar
waar uw kansen en mogelijkheden liggen. Ook wanneer u zonder grootse plannen gewoon wilt weten wat uw woning op dit moment waard is, is een gratis waardebepaling een goede optie. Op deze manier weet u zeker dat u bij de verkoop van uw woning het maximale er uit haalt wat er in zit.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Klik hier.

Hoeveel woningen hebben jullie te koop staan?

Ons woningaanbod wordt dagelijks bijgehouden. Voor meer informatie kunt u kijken op onze woningaanbod pagina.

Wat is een VBO Makelaar?

De Ruyter Makelaardij is aangesloten bij de VBO Makelaar, een brancheorganisatie met circa 1.200 leden. VBO Makelaar heeft kwaliteit en integriteit hoog in het vaandel staan en bestaat ruim 25 jaar.
Het is een professionele organisatie met een no-nonsense mentaliteit en past daarom goed bij onze filosofie.

Een VBO Makelaar…

– Is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie.
– Staat voor kwaliteit en integriteit.
– Is deskundig en kent de lokale markt als geen ander.
– Is een betrokken makelaar die net dat metertje extra voor klanten loopt.
– Is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser.
– Heeft een hoge servicegraad.
– Is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten.
– Staat op vele woningsites waaronder Funda.nl.
– Full service of deeldiensten: aan jou de keuze.

ADVIES NODIG?

De Ruyter Makelaardij is de makelaar die alle oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in de regio Amsterdam en Zaanstreek. Gedrevenheid, een heldere en open communicatie en een nuchtere gezonde Amsterdamse zakelijkheid vormen het fundament voor onze makelaars. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop.