Woningaanbod

 

Eerste Jan van der Heijdenstraat 28 3v

43 m² -

Omschrijving

Wat een prachtige locatie in de PIJP!!!

Appartement is in goede bouwtechnische staat. Keurige trappenhuis, kunststof kozijnen en oa een nette nette gevel. Met een lichte verbouwing kan er nog een extra (slaap)kamer gecreëerd worden. Benieuwd hoe? Bel met onze makelaar!

Een betreft een praktisch appartement van ca. 43 m² op de derde verdieping en gelegen aan de voorzijde, gelegen in een rustige straat in de zeer gezellige Frans Halsbuurt onderdeel van de bruisende Pijp, met het Marie Heinekenplein, het Museumplein, het Sarphatipark en de dagelijkse Albert Cuyp markt om de hoek. In de nabijheid vind je een breed scala aan leuke horecagelegenheden en winkels. Het centrum van Amsterdam ligt op 5 minuten fietsen. De ligging van het pand is bijna op de hoek met de Hobbemakade. Hierdoor is vanuit het appartement zelfs de gracht te aanschouwen!

Het openbaar vervoer is via tram 16 en 24 en de Noord/Zuidlijn uitstekend geregeld en met de auto ben je zo op de Ring A-10, parkeren kan in de recent geopend Albert Cuyp garage.

LIGGING
In de directe omgeving tref je scholen, kinderdagverblijven en sportvoorzieningen. Het appartement is zeer goed bereikbaar. Zo ben je op loopafstand van de metro Noord-Zuid lijn verwijderd, die je binnen enkele minuten naar het Centraal Station of Station Zuid-WTC brengt. Maar ook de tramlijn 6 en 24 die door de Ferdinand Bolstraat rijden, zijn binnen handbereik. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts vier minuten rijden. Parkeren kan in de parkeergarage onder het Marie Heinekenplein, op straat of eventueel in de recent geopende Albert Cuypgarage. Voor het stallen van je fiets of scooter kun je terecht bij de bewaakte fietsenstalling in de straat.

Indeling
Via een gemeenschappelijke entree en een breed trappenhuis is het appartement op de derde verdieping te bereiken.

De hal geeft toegang tot de diverse vertrekken.

Aan de rechterzijde is direct de badkamer en daarnaast is een apart toilet. Aan het einde van de hal is de keuken.

Aan de linkerzijde van de hal is de woonkamer met momenteel een open verbinding naar de slaapkamer. Er zijn enkele vaste kasten aanwezig.

Het appartement is naar liefst ca. 6,40 meter breed. Hierdoor is er één groot raam in de keuken en zijn er twee grote ramen in de woonkamer. Dit zorgt voor veel lichtinval!

Bijzonderheden
– Gelegen in een rustige straat in de bruisende ‘’De Pijp’’;
– De bitumineuze dakbedekking wordt vernieuwd door de V.v.E;
– Voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
– Woonoppervlak 43 m² (NEN2580 meetrapport);
– Parkeergarage en metro om de hoek!
– Vaste projectnotaris Notarisfabriek te Zaandam.

Basis details
Soort aanbod : Appartement
Aanbod type : Onder Bod
Vraagprijs : €335.000
Kamer : 2
Bathrooms : 1
Inhoud : 0
Square Footage : 43 m²
Bouwjaar : 1895
Woonoppervlakte : 43 m²
Woning ID : 1022
Buurt
Supermarkt 2 Minutes
Ziekenhuis 15 Minutes
Trein Station 2 Minutes
Bus Station 2 Minutes
Vliegveld 15 Minutes
Bioscoop 15 Minutes
Park 5 Minutes
School 5 Minutes
Universiteit 15 Minutes
Appartement Onder Bod
  • Woning ID : 1022
  • Bathrooms : 1
  • Square Footage : 43 m²
€335.000
Attachments