Woningaanbod

 

Hobo 5 A, Zaandam

242 m² -

Omschrijving

NIEUW & RIANT Wonen (242 m2) op de Zaanse Eilanden binnenkort? JA, dat kan; het beste van twee werelden! In de Zaanstreek is het goed wonen, werken en leven. Je krijgt hier niet alleen meer huis voor je geld. Je woont ook nog eens in een streek rijk aan historie, karakter, natuur en water met een plek voor een bootje aan je eigen steiger.

De Zaanse Eilanden
De drie Zaanse Eilanden liggen in het gebied Zaans Hout, aan de westkant (200 meter) van station Zaandam en op steenworp afstand van het stadshart. Het gebied verandert van een kantorenpark in een groene typisch Zaanse stadsbuurt. Een levendig wijkje met een groene heuvel in het hart waar je kunt wandelen, spelen en die een fantastisch uitzicht biedt over alle vier de windstreken.

Bereikbaarheid
Met de bereikbaarheid zit het wel goed. De Zaanse Eilanden zijn goed te bereiken met de auto. Het station van Zaandam ligt letterlijk om de hoek. Vanaf daar ben je in minder dan een kwartier in Amsterdam, de trein rijdt elke 8 minuten en is het maar 11 minuten treinen naar Amsterdam CS. De hoofdstad en Schiphol liggen erg dichtbij.

Deze moderne woning is opgetrokken uit onderhoudsarme materialen en heeft de herkenbare Zaanse stijlkenmerken die zo typerend zijn voor het vernieuwde stadshart waar deze wijk onderdeel van uitmaakt. Via het open vaarwater kunt u de nabijgelegen gebieden bereiken!

Het betreft hier een zeer ruime en luxe eengezinswoning van ca. 242m2 woonoppervlakte met maar liefst 9 kamers waarvan 6 slaapkamers, een ruime zolder en 2 badkamers. Verder beschikt de woning over een ruim zonnig terras.

Indeling
Via de voordeur bereikt u de ruime hal welke is voorzien van een toiletruimte met fontein en een ruime kastruimte. Op de begane grond vindt u een ruim gemeten keuken met Siemens inbouwapparatuur en de woonkamer van een ruime formaat en een prachtige raampartij.

Eerste verdieping
Via een fraaie brede trap komt u op de 1e verdieping. De enorme overloop biedt u toegang tot de 3 ruime slaapkamers, badkamer en een ruime kast (kamer).

Tweede verdieping
Via een fraaie brede trap komt u op de 2e verdieping. De enorme overloop biedt u toegang tot de 3 ruime slaapkamers, badkamer en een ruime kast (kamer).

Overige verdiepingen
ZOLDER
Via een fraaie brede trap komt u op de 3e verdieping. Deze ruime zolderruimte is keurig afgewerkt maar kan nog naar eigen smaak en behoefte ingedeeld worden in 2 aparte kamer. Via de zolder heeft u toegang tot het zonnige terras van ca 20m2.

Bijzonderheden
– Woonoppervlakte 242 m2 (NEN2580 gemeten)
– Bouwjaar 2019
– (Af)gebouwd conform de laatste geldende bouwnormen
– Kunststofkozijnen
– Parkeerplaats op erfpacht
– Gelegen aan vaarwater
– Perceeloppervlakte 144 m² erfpacht
– 2 badkamers en 3 toiletten
– Oplevering in overleg

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Basis details
Soort aanbod : Woonhuis
Aanbod type : Onder Bod
Vraagprijs : €695.000
Kamer : 9
Inhoud : 816
Bouwjaar : 2109
Woonoppervlakte : 242 m²
Woning ID : 1036
Kenmerken
Verwarming
Tuin
Balkon
Uitzicht
Kitchen
Buurt
Supermarkt 3 Minutes
Ziekenhuis 10 Minutes
Trein Station 2 Minutes
Bus Station 2 Minutes
Vliegveld 25 Minutes
Strand 35 Minutes
Bioscoop 5 Minutes
Park 2 Minutes
School 2 Minutes
Universiteit 25 Minutes
Woonhuis Onder Bod
  • Woning ID : 1036
  • Woonoppervlakte : 242 m²
€695.000
Attachments