Woningaanbod

 

Tussendek 79, Amsterdam

287 m² -

Omschrijving

Prinsheerlijk wonen in een prachtig ruim appartement (1e ETAGE!) in een kindvriendelijke woonwijk met veel groen in de omgeving! Een heerlijk licht, ruim en zonnig appartement met DRIE slaapkamers, met een mogelijkheid tot een VIERde slaapkamer! Als dat is waar je naar op zoek bent dan zit je goed aan de Tussendek 79 in Amsterdam. De woning is keurig onderhouden en uitgerust met een gezellige woonkamer, nette half open keuken met achtergelegen eetkamer, 3 prima slaapkamers en een moderne badkamer. Ben je een liefhebber van het buitenleven? Dan zit je met dit zonnige balkon op het zuidwesten op de juiste plek.

De Banne is een ruim opgezette, groene wijk met veel autoluwe, kindvriendelijke delen. Een ideale plek voor gezinnen met een uitstekende bereikbaarheid via auto, fiets en openbaar vervoer. Deze woning is uniek vanwege de ligging binnen de ring, de grootte van ca. 90m².

De woning is geheel gerenoveerd waaronder een nieuwe keuken-, badkamer- en toiletinrichting en een fraaie laminaat vloer. Kortom: direct te betrekken! Deze woning is gelegen op loopafstand van winkels en op korte afstand naar de pont richting het centrum. Mogelijkheid tot vrij parkeren, openbaar vervoervoorzieningen (met de Noord-Zuid-lijn bent u in 10 min op CS), een goede aansluiting naar ringweg A-10-Noord. Zeker het vermelden waard is natuur- en recreatiegebied t Twiske wat op een paar minuten fietsen ligt. Zo vind je winkelcentrum Banne en het Buikslotermeerplein op loopafstand, evenals de Noord Zuidlijn en de aansluitingen naar de A10 en de IJ-tunnel. Verder vind je aan het begin van de straat nog een basisschool en ligt sportcomplex Kadoelen eveneens op korte afstand.

Indeling
Gezamenlijke hoofdentree op de begane grond met trappenhuis. Entree op de eerste verdieping, hal, meterkast, separaat moderne toilet, badkamer, moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur met aansluitend een kamer (mogelijkheid voor een 4e slaapkamer), woonkamer met toegang naar het ruime balkon, master bedroom, tweede- en derde slaapkamer.

Vereniging van eigenaren
De woning maakt onderdeel uit van een gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren. Aan deze VvE betaalt de huidige eigenaar €148,- per maand. Dit wordt onder andere betaald voor de opstalverzekering en het onderhoud aan de gezamenlijke delen.

Bijzonderheden
– Actieve VVE
– Erfpacht afgekocht tot en met 01-7-2052
– Woonoppervlakte ca 90m2
– Mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
– Incl. Berging begane grond
– Bouwjaar 1978
– In de onderbouw bevindt zich een berging
– Voldoende parkeergelegenheid voor het complex (vrij parkeren)
– Voortdurende recht van erfpacht

Basis details
Soort aanbod : Appartement
Aanbod type : Verkocht
Vraagprijs : €300.000
Kamer : 5
Bathrooms : 1
Inhoud : 0
Square Footage : 287 m²
Bouwjaar : 1977
Woonoppervlakte : 90 m²
Woning ID : 1041
Kenmerken
Balkon
Uitzicht
Kitchen
Buurt
Supermarkt 5 Minutes
Ziekenhuis 5 Minutes
Trein Station 10 Minutes
Bus Station 2 Minutes
Vliegveld 20 Minutes
Strand 35 Minutes
Bioscoop 10 Minutes
Park 10 Minutes
School 5 Minutes
Universiteit 20 Minutes
Appartement Verkocht
  • Woning ID : 1041
  • Bathrooms : 1
  • Square Footage : 287 m²
€300.000
Attachments