Woningaanbod

 

Esther de Boer-van Rijkstraat 66 Amsterdam

70 m² -

Omschrijving

BELEGGERS & STARTERS OPGELET:

Licht en zonnig, op de eerste verdieping van een keurig appartementengebouw in Amsterdam Slotervaart. Het appartement heeft maar liefst twee balkons en een grote doorzon woonkamer.

Daarnaast heeft dit appartement een uniek en vrij uitzicht op Slotervaart. Alles waar een mens dagelijks behoefte aan heeft, is op loopafstand van het appartement beschikbaar. Op het Sierplein vind je allerlei winkels zoals de Albert Heijn, Bertram & Brood, een uitstekende visboer, een drogisterij en een Dirk van den Broek. Het Hoofddorpplein is maar 5 minuten fietsen. En hier zit natuurlijk de beste slijter van Amsterdam, Ton Overmars. Maar op het Hoofddorpplein kan je natuurlijk ook heerlijk koffie drinken, bijzondere kazen kopen, er zit een goede slager, een aantal restaurants en ga zo maar door. Ook het Sloterpark en de Sloterplas bevinden zich op loopafstand. Het openbaar vervoer is uitstekend en al fietsend binnen 10 minuten in het Vondelpark.

De woning ligt gunstig ten opzichte van de A10, de A4, Schiphol, diverse bus-, tram- en metrolijnen en door het betaald parkeren op straat is altijd plaats en conform de gemeente is er geen wachttijd voor een vergunning (2).

Indeling
Entree, hal, badkamer v. v. een toilet, radiator en douche. Bergruimte wasmachine en droger. Dichte woonkeuken v. v. een keukenblok. Woonkamer met uitzicht. Appartement heeft maar liefst 3 ruime slaapkamers en een dubbele balkon; dus de hele dag te genieten van de zon!

Bijzonderheden
– Oppervlakte ca. 70 m2;
– Erfpachtcanon afgekocht tm 2030
– Actieve VVE, bijdrage circa €167,- p.mnd
– Meetrapport branche vastgestelde NEN2580-norm aanwezig
– Verwarming middels cv

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Basis details
Soort aanbod : Appartement
Aanbod type : Verkocht
Vraagprijs : €299.000
Kamer : 4
Bathrooms : 1
Inhoud : 0
Square Footage : 70 m²
Bouwjaar : 0
Woonoppervlakte : 70 m²
Woning ID : 1043
Kenmerken
Balkon
Uitzicht
Schuur
Buurt
Supermarkt 5 Minutes
Ziekenhuis 15 Minutes
Trein Station 10 Minutes
Bus Station 3 Minutes
Vliegveld 15 Minutes
Strand 20 Minutes
Bioscoop 10 Minutes
Park 2 Minutes
School 10 Minutes
Universiteit 15 Minutes
Appartement Verkocht
  • Woning ID : 1043
  • Bathrooms : 1
  • Square Footage : 70 m²
€299.000
Attachments