Woningaanbod

 

Cornelis van Vollenhovenstraat 56, Amsterdam

70 Sqft -

Omschrijving

Ruime 4 kamer woning op de bovenste woonlaag met weids uitzicht over Plein 40-45. Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging Van Eigenaren.

Locatie
De ligging van deze woning is zeer centraal te noemen en je bent van alle gemakken voorzien. Voor het winkelaanbod op Plein 40-45 hoef je alleen maar de weg over te steken. Maar vergeet ook niet de markt welke van dinsdag tot en met zaterdag op het plein staat. Niet ver van de woning is het alsmaar populairder wordende Sloterplas gelegen. Het Sloterstrand wordt steeds meer ontdekt door niet alleen de locals, maar ook nieuwsgierige toeristen. Een drankje aan de plas drink je dan bij Hotel Buiten of Grand Café Sloterplas. Ook de uitvalswegen zijn goed te noemen. Tram 7 en bus 69 stoppen voor de deur en de N200 A10 zijn makkelijk aan te rijden. Kortom; een appartement met mogelijkheden en een zeer gunstige ligging!

Indeling
Je komt binnen via de galerij op de bovenste woonlaag. Vanaf de hal bereik je vervolgens alle ruimtes in de woning. De doorzon woonkamer laat voldoende licht binnen en is verbonden aan het ruim opgezette balkon. Vanaf het balkon geniet je van het weidse uitzicht over het plein en kan je alles in de gaten houden. Twee van de drie slaapkamers zijn tevens aan de balkonzijde gelegen en bieden derhalve toegang tot deze buitenruimte. Vanaf de hal is de keuken te bereiken, voorzien van een eenvoudig keukenblok. Vanuit de keuken heb je toegang tot de badkamer. Hier is een douche en een wastafel. Het toilet is in een aparte ruimte via de hal te bereiken.

Bijzonderheden
– Bovenste etage
– Lift aanwezig in het complex
– Actieve VVE, servicekosten € 211,- per maand (incl. voorschot stookkosten)
– Fietsenstalling aanwezig
– Balkon over de gehele breedte van de woning
– Oplevering in overleg
– De bergingen zijn tevens niet te betreden daar er een laag water staat. De wateroverlast is een VvE kwestie. Deze bijzonderheid wordt in de koopakte opgenomen.
– Vaste erfpachtcanon€ 83,16,- per jaar tot 29-02-2032 (algemene bepalingen 1994)
– Eeuwigdurende erfpacht aangevraagd
De huidige eigenaar heeft in 2019 reeds een aanbod opgevraagd om de erfpacht onder gunstige voorwaarden eeuwigdurend af te kopen. Dit aanbod is vrijblijvend en overdraagbaar naar de nieuwe eigenaar.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Basis details
Soort aanbod : Appartement
Aanbod type : Verkocht
Vraagprijs : €275.000
Kamer : 4
Bathrooms : 1
Inhoud : 219
Square Footage : 70 Sqft
Bouwjaar : 1958
Woonoppervlakte : 70 Sqft
Woning ID : 1048
Kenmerken
Verwarming
Lift
Balkon
Uitzicht
Kitchen
Schuur
Buurt
Supermarkt 1 Minutes
Ziekenhuis 10 Minutes
Trein Station 5 Minutes
Bus Station 2 Minutes
Vliegveld 15 Minutes
Strand 20 Minutes
Bioscoop 10 Minutes
Park 5 Minutes
School 2 Minutes
Universiteit 10 Minutes
Appartement Verkocht
  • Woning ID : 1048
  • Bathrooms : 1
  • Square Footage : 70 Sqft
€275.000
Attachments