Woningaanbod

 

La Palma 28, Zaandam

115 m² -

Omschrijving

Inpakken en neerzetten, dat is hier het motto! Alles ziet er even keurig en strak uit in deze tussenwoning aan de La Palma in Zaandam.
De ongelofelijke hoeveelheid vierkante meters woonplezier, met dank aan de 8 meter diepe en bijna 7 meter brede behuizing geven elk gezin royaal de ruimte. Aan de achterkant is een heerlijk uitgestrekte tuin gelegen met voldoende ruimte.

De huidige eigenaren; tevens de eerste hebben altijd uitstekend voor hun bezit gezorgd. Isolatiemaatregelen en uitstekend hang- en sluitwerk levert het hoogste energielabel op: A. Niet alleen een bewijs van goed gedrag nu maar ook een belangrijk gegeven voor de toekomst.

Aan de rand van Amsterdam ligt deze ruime woning met maar liefst 3 slaapkamers. De La Palma is een rustige straat in Zaandam-Zuid. Gelegen in een kleinschalige nieuwbouwwijk van net ca vijftien jaar oud. De heerlijke ontlading van een ontspannen wandeling of inspannende jog in de ruigte van het oude stadspark. Allemaal pluspunten voor volwassenen. De basisschool om de hoek, de vele sport- en spelmogelijkheden, het speeltuintje met leuke speeltoestellen voor de deur biedt ook veel plezier voor een gezin met (jonge) kinderen. De wijk, die dicht tegen de hoofdstad aanligt, is de laatste jaren overduidelijk in opkomst. Logisch, want het Vijfhoekpark ligt om de hoek.

Het Rijkswegennet én het Zaandamse Stadshart, met al haar gezelligheid, is snel bereikbaar. Er is een bushalte om de hoek en een rechtstreeks fietspad naar het NS station Zaandam. De bushalte heeft meerdere directe bussen naar Amsterdam CS (30 minuten), Sloterdijk is met 1 overstap in 20 minuten te bereiken. Ook ligt er een snelfietspad voor de deur richting Amsterdam. Binnen 10-15 minuten, de NDSM-pont met een rechtstreekse verbinding naar het Amsterdam CS is slechts in 20-25 minuten bereikbaar.

Indeling
Entree, ruime hal met meterkast en ruim toilet, tuingerichte en zonnige woonkamer, living wordt door eetgedeelte verbonden met de woonkeuken, riante lichte woonkeuken in hoekopstelling v.v. inbouwapparatuur en trapkast/voorraadkast; betegelde en onderhoudsvriendelijke tuin. De benedenverdieping is voorzien van spachtelputz wanden.

Eerste verdieping
Overloop naar de U vormige gang met kast v.v. wasmachine- en drogeraansluiting, rechts een slaapkamer, opbergkast en kleine slaapkamer. Links de badkamer, cv-opstelling en de installatie, derde slaapkamer. Geheel recentelijk vernieuwde betegelde badkamer met douchecabine en een tweede toilet (wandcloset).

Bijzonderheden
– TOPLOCATIE aan de rand van Amsterdam en nabij het centrum van Zaandam!;
– Moderne woning (2004);
– 3 slaapkamers aanwezig;
– Eigen grond;
– Op slechts 5 minuten afstand van het centrum van Zaandam;
– Groene, rustige en kindvriendelijke woonwijk;
– Nabij alle voorzieningen, uitvalswegen en openbaar vervoer;
– Koopovereenkomst conform model ring Amsterdam. Koopovereenkomst dient opgesteld te worden door de notaris en vallen onder k.k.
– Aanvaarding in overleg.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Basis details
Soort aanbod : Woonhuis
Aanbod type : Verkocht
Vraagprijs : €375.000
Kamer : 4
Inhoud : 382
Bouwjaar : 2004
Woonoppervlakte : 115 m²
Woning ID : 1064
Kenmerken
Verwarming
Tuin
Fence
Kitchen
Schuur
Buurt
Supermarkt 5 Minutes
Ziekenhuis 7 Minutes
Trein Station 15 Minutes
Bus Station 3 Minutes
Vliegveld 21 Minutes
Strand 19 Minutes
Bioscoop 7 Minutes
Park 3 Minutes
School 6 Minutes
Universiteit 40 Minutes
Woonhuis Verkocht
  • Woning ID : 1064
  • Woonoppervlakte : 115 m²
€375.000