Woningaanbod

 

Eerste Jacob van Campenstraat 33 1, Amsterdam

57 m² -

Omschrijving

Heerlijk comfortabel appartement (ca. 57 m²) met twee ruime slaapkamers in de hartje de Pijp! Het gehele gebouw is in zijn geheel gerenoveerd, opnieuw gefundeerd, voorzien van hardhouten kozijnen in 2003 en bevindt op eigen grond.

Om de hoek van de gezellige Albert Cuypmarkt, trendy restaurants en hippe koffiespots. Het appartement ligt op de eerste etage van een complex bestaande uit elf
woningen. Door de combinatie van een open layout en de grote raampartijen aan beide zijde heeft de woning al de perfecte look & feel van zichzelf! Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden de woning gemakkelijk in een moderner jasje te steken. Wij vertellen jou daar graag meer over tijdens de bezichtiging!

OMGEVING
De woning is gelegen midden in de Pijp, de gezelligste buurt van Amsterdam waar jong en oud samenkomt. In de Pijp zijn talloze gezellige cafés en restaurant. Om de hoek gelegen bevindt ze de dagverse Albert Cuypmarkt. U kunt op loopafstand terecht voor uw dagelijkse boodschappen of een ommetje in het park. De Noord/Zuidlijn met metro halte de Pijp is om de hoek, hierdoor ben je binnen 6 minuten op station Amsterdam Centraal of Zuid. Tevens zijn de verbindingswegen als de A1, A2 en de ring A10 goed bereikbaar met een reistijd van 5 minuten.

BEREIKBAARHEID
Het appartement is gelegen in stadsdeel Zuid in de populaire en bruisende wijk ‘De Pijp’. De Pijp kenmerkt zich door de vele leuke winkeltjes, drink- en eetgelegenheden, maar ook door de dagelijkse Albert Cuypmarkt waar je op uitkijkt vanuit de woonkamer. In de directe omgeving bevinden zich het Sarphatipark, verschillende sportfaciliteiten en een Albert Heijn. Met de fiets bent u binnen enkele minuten in de binnenstad.

Indeling
Gemeenschappelijke entree, appartementsingang op de eerste verdieping. Hal met toegang tot alle vertrekken. Aan de voorzijde de heerlijke woon/eetkamer. Aan de achterzijde treft u 2 slaapkamers, tevens heeft u toegang tot het brede balkon met een mooie uitzicht op het binnentuin. In het midden de badkamer met douche en toilet en een handige wasruimte.

Bijzonderheden
– Ruim opgezet appartement ( ca. 57 m²) met twee slaapkamers
– Gesitueerd op een toplocatie in hartje de Pijp
– Energielabel C
– Geheel dubbel glas
– Eigen CV ketel
– Buitenwerk in 2019 geschilderd
– Rookgasafvoeren en dakgoten in oktober 2021 vervangen
– Oplevering kan spoedig.

Vereniging van Eigenaren
De vereniging van eigenaren Eerste Jacob van Campenstraat 33 bestaat uit 5 leden. Bedrag van de maandelijkse servicekosten momenteel € 105,-.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen makelaar te laten bijstaan. Een bouwkundige inspectie is in overleg toegestaan.

Basis details
Soort aanbod : Appartement
Aanbod type : Verkocht
Vraagprijs : €465.000
Kamer : 3
Bathrooms : 1
Inhoud : 192
Square Footage : 57 m²
Bouwjaar : 1879
Woonoppervlakte : 57 m²
Woning ID : 1069
Kenmerken
Balkon
Appartement Verkocht
  • Woning ID : 1069
  • Bathrooms : 1
  • Square Footage : 57 m²
€465.000
Attachments