Woningaanbod

 

Veldzicht 85, Amsterdam

62 m² -

Omschrijving

Wij weten zeker dat we u hier blij mee gaan maken; een fraai en fris 3-kamer appartement met een heerlijk balkon op het zuiden, een eigen parkeerplaats en gelegen op de 8e verdieping met een prachtige uitzicht!

Het appartement ligt in een rustige wijk van Amsterdam met alle voorzieningen bij de hand. In de nabije omgeving kunt u winkelen in Tussenmeer, Winkelcentrum Osdorpplein en Akerpoort. Er zijn diverse recreatiemogelijkheden in het om de hoek gelegen stadspark bij verschillende sportverenigingen. Het complex bevindt zich in de nabijheid van winkels, met onder andere meerdere supermarkten in het gezellige winkelcentrum Osdorpplein, maar ook diverse scholen en een kinderopvanglocatie direct aan de overkant van de straat. Uitvalswegen A10 en A9 zijn goed en op korte afstand te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving(voor gasten). Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Openbaar vervoer voorzieningen zijn binnen enkele minuten wandelen bereikbaar. Tram 17 stopt nagenoeg voor de deur en brengt je binnen 25 min naar het centraal station. De Sloterplas en het Sloterpark bieden ruime gelegenheid voor ontspanning en recreatie en ligt nagenoeg om de hoek zo ook het theater “De Meervaart”. Kortom een buurt met alle benodigde voorzieningen.

Wilt u een keer binnenkijken? Neem dan snel contact met ons op, onze makelaars staan voor u klaar!

Indeling
De hal geeft toegang tot alle vertrekken van de woning, ruime inpandige berging voorzien van wasmachine en droger aansluitingen, separaat toilet met fonteintje, de badkamer is voorzien van een douche en wastafel, twee ruime slaapkamers, woonkamer met toegang tot het balkon en een open woonkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is zeer licht vanwege de hoekligging. De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer. Voor de nieuwe bewoners is er verder de beschikking over een eigen parkeerplaats voor het complex en een privé (fietsen)berging in onderbouw.

Bij het complex beschikt u verder nog over een eigen parkeerplaats (met beugel) voor de deur.

Bijzonderheden
– Erfpacht afgekocht t/m 01-09-2048;
– de servicekosten bedragen € 176,- per maand;
– de gehele woning is voorzien van een laminaatvloer;
– gezonde en actieve VVE;
– er is vrij parkeren rondom het appartementencomplex.
– oplevering in overleg

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of u door een eigen makelaar te laten bijstaan. Een bouwkundige inspectie is in overleg toegestaan.

Basis details
Soort aanbod : Appartement
Aanbod type : Verkocht
Vraagprijs : €325.000
Kamer : 3
Bathrooms : 1
Inhoud : 190
Square Footage : 62 m²
Bouwjaar : 2000
Woonoppervlakte : 62 m²
Woning ID : 1077
Appartement Verkocht
  • Woning ID : 1077
  • Bathrooms : 1
  • Square Footage : 62 m²
€325.000
Attachments