Woningaanbod

 

Burgemeester De Vlugtlaan 219, Amsterdam

27 m² -

Omschrijving

Begin maar alvast met het uitkiezen van je eigen meubels, want dit leuke startersappartement in Amsterdam staat te koop! Perfect voor starters die op zoek zijn naar een kant-en-klaar appartement met een centrale ligging in Amsterdam.

Het appartementencomplex aan de Burgemeester de Vlugtlaan beschikt over een tweetal liften, een afgesloten nette entree en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Er is een eigen huismeester in dienst die er zorg voor draagt dat het pand netjes blijft en lopende zaken, zoals klussen, snel worden afgehandeld en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Verenging Van Eigenaren. Je beschikt over een gezellige woonkamer, fijne keuken, een goede slaapkamer en een moderne badkamer. En met een fijn balkon op het westen geniet je hier ook heerlijk van het buitenleven en het prachtige uitzicht!

Aanvaarding kan snel, plan direct een bezichtiging in!

Locatie
Uitstekende bereikbaarheid met eigen- én openbaar vervoer. De Haarlemmerweg, de ringweg A10 alsmede de snelweg A5 en A9 binnen enkele minuten te bereiken zo ook de Westrandweg. Vrijwel voor de deur stoppen diverse buslijn (lijnen 21,61,69 en 282 en tramlijn ( lijn 7) (Burgemeester de Vlugtlaan en Slotermeerlaan). Parkeren voor de deur is doordeweeks met een parkeerschijf en op zondag gratis. Ook de ondergrondse vuilnis containers, die beheerd worden door de huismeester, liggen voor de deur.

Het nabijgelegen winkelcentrum Plein ’40-’45 geeft een keur aan winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Bovendien bevinden zich rondom dit winkelcentrum diverse cafés en restaurants.

Goed geïsoleerd door zowel kunststof kozijnen met dubbele beglazing aan de galerijzijde en de achterzijde.

Indeling
Woonkamer
Het appartement is gelegen op de tweede en tevens bovenste verdieping waardoor je geen bovenburen hebt. We betreden het appartement in de hal met kast en meterkast. De woning wordt verwarmd middels blokverwarming en wordt echt instapklaar opgeleverd.

Bij binnenkomst in de woonkamer ervaar je direct het open karakter en veel lichtinval dankzij de grote ramen. Zowel de fijne indeling als de nette afwerking zorgen ervoor dat je je hier direct thuis voelt. De ruimte is namelijk afgewerkt met een fraaie tegelvloer, strakke wanden en een strak plafond met inbouwverlichting.

Keuken
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en kent een wandopstelling met een moderne uitstraling. De boodschappen bewaar je in de koelkast of vriezer en je bereidt zelf een heerlijke maaltijd op de ingebouwde kookplaat. Daarnaast beschik je over een inbouwoven en de wasmachine aansluiting.

Slaapkamer
Het appartement heeft een slaapkamer van prima formaat. Deze lichte slaapkamer is een prima ruimte om van je nachtrust te genieten. Fijne bijkomstigheid is dat ook deze kamer instapklaar is afgewerkt.

Badkamer
De badkamer is ook helemaal onder handen genomen en modern afgewerkt conform de hedendaagse stijl. Begin hier de dag fris onder de inloopregendouche, terwijl je je handdoek verwarmt op de designradiator. Verder beschik je over een wastafelmeubel met opstaande waskom en een toilet.

Balkon
Het balkon is toegankelijk via de loopdeur in de keuken en heeft een ligging op het zuiden waardoor je hier optimaal van het zonnetje geniet. Fleur het op met wat kleurrijke balkonplanten, zet een leuk zitje neer en geniet van je eigen buitenruimte. Daarnaast heb je de beschikking over een eigen berging op de begane grond.

Erfpacht:
Het gebouw is in 1978 gesplitst in 93 appartementsrechten (woningen) onder de algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van 1955 (Gemeente Amsterdam) en de vaste jaarcanon bedraagt € 25,- per jaar en is fiscaal aftrekbaar van de inkomstenbelasting. De canon kan voor het eerst herzien worden per 31-08-2032.

Bijzonderheden
Vereniging van Eigenaars (V.v.E.):
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer. De servicekosten bedragen ca. € 90,- per maand exclusief een voorschot op de stookkosten ad € 50,-. De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning.

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Basis details
Soort aanbod : Appartement
Aanbod type : Te Koop
Vraagprijs : €225.000
Kamer : 2
Bathrooms : 1
Inhoud : 95
Square Footage : 27 m²
Bouwjaar : 1958
Woonoppervlakte : 27 m²
Woning ID : 1082
Appartement Te Koop
  • Woning ID : 1082
  • Bathrooms : 1
  • Square Footage : 27 m²
€225.000
Attachments