Woningaanbod

 

Philip Vingboonsstraat 19, Amsterdam

84 m² -

Omschrijving

Ze gaan als warme broodjes! En dat is natuurlijk niet verwonderlijk. Ideaal voor het (startende) gezin dat op zoek is naar ruimte en comfort! De kapverdieping is uitgebreid met een dakkapel, waardoor ook daar veel extra woonoppervlak is gecreëerd. Mogelijkheid bestaat om aan de voorzijde een extra dakkapel te plaatsen voor meer ruimte (een 2e kamer) op de zolderruimte!

LIGGING
De woning is gelegen in een groenrijke buurt op loopafstand van het winkelcentrum, het station Sloterdijk, talrijke scholen en diverse andere voorzieningen. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4, A9 en A10), openbaar vervoersmogelijkheden (diverse tram-, bus-, metro- en treinverbindingen), scholen, diverse winkels voor al uw dagelijkse boodschappen en recreatiemogelijkheden (Sloterpark en Sloterplas). Tevens vindt u voor en rondom de woning voldoende gratis parkeergelegenheid.

Indeling
Begane grond: U komt binnen in de hal met een trapkast en het gerenoveerde toilet. Vanuit deze hal is er toegang tot de woonkamer met open L-keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u de op het westen gesitueerde zonnige tuin met houten schuur en achterom. Na de middag zult u volop genieten van uw zonnige tuin. De tuin is omgeven door een houten schutting. Verder beschikt de woning over nog een vrijstaande berging in de straat.

Eerste verdieping: Vanaf de overloop bereikt u de 2 ruime slaapkamers en de royale badkamer welke is voorzien van een douche, ligbad, wastafel en een tweede toilet. De mogelijkheid bestaat om hier een 3e slaapkamer te creëren!

Tweede verdieping: Via een vaste trap bereikt u de zolder. Hier zijn tevens de cv-installatie en wasmachine opstelling geplaatst. Hier treft u een zeer (slaap)kamer. Aan de tuinzijde treft u een dakkapel. Uiteraard kunt u hier aan de voorzijde een 2e dakkapel plaatsen voor een 2e kamer.

Kortom een ideale frisse woning voorzien van alle gemakken en ruimtes!

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op in erfpacht uitgegeven grond, welke formeel eigendom is van de gemeente Amsterdam. De vergoeding voor het gebruik van deze grond (erfpachtcanon) is vooruitbetaald tot 16 juli 2054. Op deze erfpacht zijn de Algemene bepalingen van voortdurend erfpacht 2000 van toepassing. Kijk voor meer informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Bijzonderheden
– Bouwjaar 1955
– Erfpachtcanon is afgekocht tot 16-07-2054
– Zeer zonnige tuin gesitueerd op het westen
– Gratis parkeren voor de deur
– Eigendom Intergas CV-ketel
– Goed geïsoleerde woning is voorzien van o.a. dubbel glas
– Oplevering kan snel

Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden.

Basis details
Soort aanbod : Woonhuis
Aanbod type : Onder Bod
Vraagprijs : €510.000
Kamer : 4
Inhoud : 295
Bouwjaar : 1955
Woonoppervlakte : 84 m²
Woning ID : 1088
Woonhuis Onder Bod
  • Woning ID : 1088
  • Woonoppervlakte : 84 m²
€510.000
Attachments