DESKUNDIG & OPMAAT

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in de regio Amsterdam, Zaanstreek en Haarlem! Wij hebben als makelaar kennis van de lokale woningmarkt en weten zo een (ver)koopplan op te stellen dat het beste past bij jouw woning.

Jij als verkoper of koper staat altijd voorop!

  • Persoonlijk, aandachtig en betrokken!
  • Heldere een scherpe tarieven!
  • No cure no pay, je betaalt achteraf!

Uitgelichte woningaanbod

HOEKERSTRAAT 4

€375.000

115 m² – 5 kamers – Zaandam

CORNELIS VAN VOLLENHOVENSTRAAT 56

€275.000 

70 m² 4 kamers – Amsterdam

Waddenstraat 423

€200.000

54 m² – 1 kamers – Haarlem

Op zoek naar een huis? De betrokken aanpak!

Het kopen van je huis heeft voor iedereen een andere reden. Een andere baan, gezinsuitbreiding of een minder leuke reden, zoals een scheiding. Wij begrijpen dat! We kopen jouw huis op een manier die bij jou past.

Full Service bij De Ruyter Makelaardij!

Als uw persoonlijke makelaar en adviseur helpen en begeleiden wij u graag op een deskundige wijze bij het gehele verkoopproces van A tot Z bij de verkoop van uw woning. Van tuinbord tot notaris!

De zekerheid van een VBO Makelaar

De Ruyter Makelaardij maakt deel uit van een gerenommeerde brancheorganisatie met circa 1000 professionele makelaars en taxateurs. Met innovatieve en praktische concepten stelt de vereniging VBO haar deskundige leden in staat om vanuit hun eigen kracht een duurzame relatie op te bouwen met tevreden opdrachtgevers.

GRATIS! WAARDEBEPALING

De Ruyter Makelaardij bepaalt de verkoopwaarde van uw huis. HELEMAAL GRATIS! De woningmarkt is weer volop in beweging en de rente is historisch laag. Er zijn volop kopers en het aantal transacties groeit. Met een GRATIS waarde bepaling weet u exact wat u huis oplevert.

h

TAXATIE

Een taxatie komt vaak voor bij het kopen van een huis. Hypotheekverstrekkers eisen bijna altijd een gevalideerd taxatierapport. Dit betekent dat de woning is getaxeerd door een makelaar / taxateur die aangesloten is bij een onafhankelijk validatie instituut, zoals het NWWI of de Taxateurs Unie.

VERKOPEN

Uw woning verkopen? Een huis verkopen kan iedereen. Maar een huis goed verkopen vraagt om meer. Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. De Ruyter Makelaardij heeft al die kwaliteiten in huis.

ADVIES NODIG?

De Ruyter Makelaardij is de makelaar die alle oplossingen in huis heeft om uw woonwensen te vervullen in de regio Amsterdam en Zaanstreek. Gedrevenheid, een heldere en open communicatie en een nuchtere gezonde Amsterdamse zakelijkheid vormen het fundament voor onze makelaars. Jij als verkoper of koper staat altijd voorop.