Woningaanbod

Wij weten raad met elk vraagstuk binnen de makelaardij.

Sort Option
  • Prijs
  • Foto's
  • Datum toevoeging
  • Featured
Grid
List

Handzaag 4, Zaandam

5Room(s)
10Picture(s)
128
Heerlijk wonen in dit deel van de populaire wijk Zwaneneiland en op EIGEN GROND! Met trots mogen wij jou deze woning presenteren! Een luxe woning uit 2002 gelegen in woonwijk Zwaneneiland. Wonen en plezier komen hier écht samen! De woning beschikt over 4 slaapkamers, Siematic keuken, ruime badkamer, dakterras en een diepe tuin met berging.
€499.000

Eerste Jacob van Campenstraat 33 1, Amsterdam

3Room(s)
1Bathroom(s)
9Picture(s)
57
Heerlijk comfortabel appartement (ca. 57 m²) met twee ruime slaapkamers in de hartje de Pijp! Het gehele gebouw is in zijn geheel gerenoveerd, opnieuw gefundeerd, voorzien van hardhouten kozijnen in 2003 en bevindt op eigen grond. Om de hoek van de gezellige Albert Cuypmarkt, trendy restaurants en hippe koffiespots.
€465.000

Pharus 1, Zaandam

4Room(s)
2Bathroom(s)
9Picture(s)
251
Heerlijk wonen in dit ruime appartement! Dit ruime vier kamer hoekappartement bevindt zich op de eerste verdieping aan de zuidzijde van de Pharus. Het appartementen complex “de Pharus” ligt aan de rand van Zaandam. Het lichte, open karakter wordt versterkt door vrij uitzicht op veel groen. Met een berging in de onderbouw èn in het appartement zelf komt u zeker geen ruimte tekort.
€209.000

Praam 335, Amstelveen

6Room(s)
9Picture(s)
121
===== ENGLISH BELOW ===== Inpakken en neerzetten, dat is hier het motto! De woning is pas geheel gerenoveerd! In de groene, rustige woonwijk Waardhuizen ligt deze goedgelegen hoekwoning met de mogelijkheid voor 5 slaapkamers. De woning is namelijk, met twee dakkapellen maximaal vergroot en biedt een zee van ruimte. De gehele woning is prima onderhouden, smaakvol ingericht en pas afgewerkt.
€490.000

La Palma 28, Zaandam

4Room(s)
8Picture(s)
115
Inpakken en neerzetten, dat is hier het motto! Alles ziet er even keurig en strak uit in deze tussenwoning aan de La Palma in Zaandam. De ongelofelijke hoeveelheid vierkante meters woonplezier, met dank aan de 8 meter diepe en bijna 7 meter brede behuizing geven elk gezin royaal de ruimte. Aan de achterkant is een heerlijk uitgestrekte tuin gelegen met voldoende ruimte.
€375.000

Archangelstraat 21, Zaandam

4Room(s)
9Picture(s)
78
NIEUWE FUNDERING! Het huis is de laatste jaren van binnen op veel punten verbeterd, recentelijk is het dakkapel geschilderd, van binnen geschilderd en is er een nieuwe fundering onder het huis gelegd. Deze woning ligt aan een rustige weg in de gezellige, groene Havenbuurt, op een steenworp afstand van de Voorzaan en vlakbij een groot volkstuinencomplex.
€223.000

Pinksterbloemweg 165, Zaandam

4Room(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
80
Dit ruime en gemoderniseerde 4-KAMERAPPARTEMENT MET ZONNIG BALKON (ca. 10m2) heeft aan de voor- en achterzijde een schitterend vrij uitzicht en maakt onderdeel uit van een keurig onderhouden appartementencomplex in de rustige buurt 'Kogerveld' en bevindt zich op de derde verdieping. Het appartement beschikt over een zeer ruime living, doordat de 3e slaapkamer bij de woonkamer is getrokken.
€275.000

Hamontstraat 59, Amsterdam

6Room(s)
11Picture(s)
134
LEEFRUIMTE ! Op zoek naar RUIMTE, RUST, centrale LIGGING? Mis deze buitenkans niet! De straat is groen, kindvriendelijk en sociaal veilig.... Alleen deze woning heeft vrij uitzicht op het Kasterleepark aan de voorzijde! In de geliefde wijk Nieuw-Sloten ligt dit zeer ruime woonhuis met dakopbouw en maar liefst 5 slaapkamers en een balkon met vrij uitzicht.
€575.000

CORNELIS VAN VOLLENHOVENSTRAAT 38, AMSTERDAM

4Room(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
250
En ja hoor, we mogen er nog één aanbieden op deze gewilde en centrale locatie gelegen op de derde woonlaag met een uitzicht over Plein 40-45. Het betreft hier om een RUIME HOEK-appartement met maar liefst 4 kamers van ca 82 m2! Het complex beschikt over een tweetal liften en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Vereniging Van Eigenaren.
€325.000

Cornelis Vriendtstraat 5, Amsterdam

6Room(s)
9Picture(s)
90
GEHEEL GERENOVEERDE RUIME EENGEZINSWONING MET 6 KAMERS (5 SLAAPKAMERS)!!! Bent u op zoek naar een eengezinswoning centraal gelegen in Geuzenveld in goede staat met meerdere kamers? Zoek dan niet verder! Woning is pas volledig gerenoveerd en is 100% instap klaar. Wat is er gerenoveerd? Begane grond: - nieuwe PVC vloer met vloerverwarming. - nieuwe Geberit inbouw wc. - nieuwe binnendeuren.
€415.000

Ruys de Beerenbrouckstraat 31, Amsterdam

3Room(s)
2Bathroom(s)
8Picture(s)
205
Op de eerste verdieping aan een brede galerij komt dit 3-kamer appartement vrij. Een balkon op het zuiden, veel daglicht en stoere details zoals een betonvloer en zwarthouten kozijnen met glas maken dit een moderne & fijne woning. Een licht en goed ingedeeld driekamer appartement (ca. 63 m2) met een heerlijk zonnig balkon en een berging in de onderbouw.
€299.000

Pieter van der Werfstraat 121, Amsterdam

3Room(s)
2Bathroom(s)
9Picture(s)
285
ENGLISH BELOW --- INCLUSIEF EEN PARKEERPLAATS --- Een mooi en ruim 3-kamer appartement (ca. 86m2) gelegen in "Ripperdahof" in de wijk Eendrachtspark.
€385.000
60 Results returned.Per Page